SEKSENÖREN İLKOKULU
SEKSENÖREN KÖYÜ YARDIMCI BUCAĞI EYYÜBİYE/ŞANLIURFA
05416361357Okul Müdürü

VİZYON

Öğrencilerine; tüm gelişim alanlarına yönelik zengin yaşam tecrübesi kazandıran, ülkesini sevdirerek kültürel değerlerini benimseten, Türkçe dilini kullanmaya yönelik etkin çalışmalar yapan, çevre bilincini kazandıran temelleri sağlam nesiller yetiştiren bir okul olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizi ilköğretime hazırlamak, tüm gelişim anlarını desteklemek, Atatürk’ ü, Vatanını, milletimi seven çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

12.40-17.30

KALORİFERLİ

OKUL ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.

40 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz il merkezine 40 km mesafededir. İlkokul, ortaokul ve anaokulu aynı bahçede eğitim görmektedir. Okulumuz ikili öğretim yapmaktadır, saatler yukarıda yazılmıştır.(Ortaokul sabah, ilkokul öğlen) 10 sınıf vardır. Öğretmen servisimiz mevcuttur(1000 tl servis ücreti vardır.) Bilgilerimiz günceldir, okumadan aramayınız lütfen. 02.05.2023